«Σνομπάρει» τον Φέρντιναντ ο Χότζον

Ιδιαίτερα αυξημένες είναι οι πιθανότητες να μην καλέσει τελικά τον Ρίο Φέρντιναντ στην εθνική Αγγλίας  ο Ρόι Χότζον, με τις βρετανικές εφημερίδες να αναφέρουν πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν επιθυμεί την παρούσα χρονική στιγμή να επαναφέρει τον κεντρικό αμυντικό στο ρόστερ των «τριών λιονταριών».    



«Σνομπάρει» τον Φέρντιναντ ο Χότζον

Αν και ο Τζον Τέρι έχει ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα, ο Χότζον φαίνεται να προτιμά να πορευτεί χωρίς τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τόσο η «Daily Mail», όσο και η «Express» κάνουν λόγο για σχεδόν ειλημμένη απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού να αφήσει τον Φέρντιναντ εκτός αποστολής για τα ματς με Σαν Μαρίνο και Πολωνία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα ονόματα με τις επιλογές του Χότζον θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, ενώ ρόλο στη φημολογούμενη απόφαση του Άγγλου προπονητή έπαιξε η απόδοση του Φέρντιναντ στο ματς με την Τότεναμ. Ο εκλέκτορας της εθνικής ομάδας βρέθηκε στο «Old Trafford» το Σάββατο και παρακολούθησε την αναμέτρηση, με τον κεντρικό αμυντικό να δυσκολεύεται να ακολουθήσει τον Μπέιλ σε αρκετές περιπτώσεις.