Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ (preview)

Με σύμμαχο την παράδοση θα προσπαθήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρει τη νίκη κόντρα στην Τότεναμ, κάτι που θα τη διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή. Με μικροπροβλήματα θα παραταχθούν οι δύο ομάδες, με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας να προαναγγέλλει επίθεση από το πρώτο λεπτό!



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ (preview)

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πως εάν θέλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Μάντσεστερ πρέπει να επιτεθεί.

Ωστόσο, ακόμη κι αν το κάνει καλά, η Τότεναμ έχει –εκτός από τη Γιουνάιτεντ- να κερδίσει και την παράδοση, αφού έχει να επικρατήσει μέσα στο «Old Trafford» από το 1989, όταν οι Ντάνι Γουέλμπεκ, Φιλ Τζόουνς, Φάμπιο και Νταβίντ Ντε Χέα δεν είχαν καν γεννηθεί! Η Τότεναμ έχει επισκεφτεί έκτοτε 26 φορές το γήπεδο των «κόκκινων διαβόλων», έχοντας χάσει τις 22 και ο Βίλας-Μπόας θέλει να σπάσει την παράδοση.

Από την πλευρά της, η Γιουνάιτεντ κατεβαίνει στο ματς με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη της επί της Λίβερπουλ. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα και ο Ολλανδός επιθετικός ετοιμάζεται για την 200η του εμφάνιση στην Πρέμιερ, θέλοντας να το γιορτάσει δεόντως!

Αγωνιστικά νέα

Ο Αντόνιο Βαλέντσια παραμένει αμφίβολος και δύσκολα θα συμμετέχει στο ματς, μετά τον τραυματισμό του κόντρα στη Λίβερπουλ. Την ίδια στιγμή, ο Γουέιν Ρούνεϊ δείχνει να είναι έτοιμος και αναμένεται να πάρει θέση πίσω από τον Φαν Πέρσι.

Από την πλευρά του, ο Βίλας-Μπόας θα δώσει φανέλα βασικού στον Μπραντ Φρίντελ, ενώ οι Γκάρεθ Μπέιλ και Ζερμέν Ντεφό ξεκουράστηκαν μέσα στην εβδομάδα, ώστε να είναι έτοιμοι.

Πιθανές συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Λίντεγκααρντ – Ράφαελ, Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά – Νάνι, Κάρικ, Σκόουλς, Καγκάβα – Ρούνεϊ – Φαν Πέρσι

Τότεναμ: Φρίντελ – Γουόκερ, Γκαλάς, Βερτόνχεν, Μπέιλ – Ντεμπελέ, Σίγκουρντσον, Σάντρο – Λένον, Ντέμπσεϊ – Ντεφό