Το τόπλες της πριγκίπισας Κέιτ

Σαν μην ήταν αρκετές οι φωτογραφίες του γυμνού πρίγκιπα Χάρι που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, τώρα έρχονται και εκείνες που εμφανίζουν γυμνόστηθη την πριγκίπισα Κειτ για να ταράξουν για μια ακόμη φορά τη βρετανική βασιλική οικογένεια.



Το τόπλες της πριγκίπισας Κέιτ

Τη δημοσίευση φωτογραφιών στις οποίες εμφανίζεται γυμνόστηθη η πριγκίπισα Κέιτ προανήγγειλε η γαλλική έκδοση του περιοδικού Closer. Μάλιστα το περιοδικό προσπαθεί να ιντριγκάρει τους αναγνώστες τονίζοντας «Δείτε τη μελλοντική βασίλισα της Βρετανίας, όπως δεν την έχετε ξαναδεί και δεν πρόκειται να την ξαναδείτε». 

Οι φωτογραφίες φαίνεται πως τραβήχταν την περασμένη εβδομάδα στη Γαλλία όπου το πριγκιπικό ζευγάρι φιλοξενήθηκε στην έπαυλη ενός ανιψιού της Βασίλισας Ελισάβετ και παρά το γεγόνος ότι δεν υπήρξε κάποια επίσημη τοποθέτηση τους η αυθεντικότητα των φωτογραφιών δεν αμφισβητείται.  Ωστόσο κύκλοι του ζευγαριού ανέφεραν πως και οι δυο είναι ιδιαίτερα θλιμένοι για την παραβίαση των ιδιωτικών στιγμών τους, ενώ όπως ανέφερε άνθρωπος του παλατιού είναι σαν να γυρνά ο χρόνος 15 χρόνια πριν. όταν το κυνηγητό των παπαράτσι στο Παρίσι είχε οδηγήσει στο τροχαίο δυστήχημα στο όποίο είχε χάσει τη ζωή της η πριγκίπισα Νταιανα και ο σύντροφος της Ντόντι Αλ Φαγέντ. 

Στην ιστοσελίδα του το περιοδικό έδωσε μια πρώτη εικόνα του εξωφύλλου του, την ίδια ώρα που το πριγκιπικό ζευγάρι που βρίσκεται σε περιοδεία στην Ασία για τον εορτασμό του Διαμαντένιου Ιωβηλαίου επικοινώνησε με τους νομικούς εκπροσώπους τους στο Λονδίνο να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.