Tώρα θυμήθηκε τη «συγγνώμη» η Σέφιλντ!

Σε δημόσια απολογία προχώρησε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ για την τραγωδία του Χίλσμπορο, με τη διοίκηση του συλλόγου να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία απολογείται για τα όσα ακολούθησαν το συμβάν τον Απρίλη του 1989. Όλα αυτά, ελάχιστες ώρες πριν τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για το θλιβερό περιστατικό.  



Tώρα θυμήθηκε τη «συγγνώμη» η Σέφιλντ!

Η Σέφιλντ, στην οποία ανήκει το γήπεδο που συνέβη το μοιραίο γεγονός, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τάσσεται στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων και απολογείται για τα όσα βίωσαν οι συγγενείς των 96 οπαδών της Λίβερπουλ που έχασαν τη ζωή τους, το 1989.

«Καλωσορίζουμε την έκθεση της ανεξάρτητης Αρχής για το Χίλσμπορο και θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως έχουμε συνδράμει στην σκληρή προσπάθεια που έγινε για την αποκατάσταση της αλήθειας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση για να συνεχίσει, παραδεχόμενη τα λάθη της ομάδας στο παρελθόν: «Από την στιγμή που τη διοίκηση ανέλαβε ο Μίλαν Μάνταριτς υιοθετήθηκε μία τακτική πλήρους αφοσίωσης στο έργο της επιτροπής για την αποκατάσταση της αλήθειας και πρέπει να τονίσουμε πως λυπούμαστε για όσα πέρασαν οι οικογένειες των θυμάτων, όλα αυτά τα χρόνια».