Αγγλία-Ουκρανία (preview)

Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την προηγούμενη εβδομάδα θέλει η εθνική Αγγλίας, με τα «τρία λιοντάρια» να υποδέχονται την Ουκρανία (22:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα προσπαθήσουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, μετά το «τρίποντο» κόντρα στη Μολδαβία. Αρκετοί «πονοκέφαλοι» για τον Ρόι Χότζον, εξαιτίας τραυματισμών.



Αγγλία-Ουκρανία (preview)

Μετά το 5-0 κόντρα στη Μολδαβία, η Αγγλία έχει την ευκαιρία να φτάσει στους 6 πόντους.

Ο Χότζον θέλει να εκμεταλλευτεί το πάθος του κόσμου που θα βρεθεί στο «Wembley» και να δει την ομάδα του να εδραιώνεται στην κορυφή του ομίλου, ενώ οι βασικοί διώκτες της θα έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Τα «τρία λιοντάρια» έχουν πρόσφατη τη νίκη κόντρας τους Ουκρανούς, στην τελική φάση του Euro 2012, και ο Χότζον θέλει να πατήσει πάνω σε αυτή, αλλά και στην παράδοση που θέλει την Αγγλία να μετρά 4 νίκες στα 6 παιχνίδια που έχει δώσει κόντρα στη χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

 

Αγωνιστικά νέα

Ο ευχάριστος …πονοκέφαλος για τη μεσαία γραμμή και το πώς θα χωρέσουν σε αυτή οι Φρανκ Λάμπαρντ και Στίβεν Τζέραρντ δίνει τη θέση του στον …κανονικό πονοκέφαλο για την άμυνα. Ο Τζον Τέρι δεν υπολογίζεται, μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, και τη θέση του αναμένεται να πάρει είτε ο Γκάρι Κέιχιλ, είτε ο Φιλ Γιαγκέλκα. Ο Χότζον δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Μολδαβία.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή, λόγω της ασθένειας που τον ταλαιπωρεί. Ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε και ο Ντάνιελ Στάριτζ, ωστόσο παρέμεινε μαζί με το υπόλοιπο σύνολο και ο Χότζον ελπίζει πως θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει. ‘

 

Πιθανές ενδεκάδες

Αγγλία: Χαρτ – Τζόνσον, Λέστοτ, Γιαγκέλκα (Κέιχιλ), Μπέινς – Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Κλέβερλι – Μίλνερ, Τσάμπερλεϊν – Ντεφό

Ουκρανία: Πιάτοφ – Χούσεφ, Ρακίτσκι, Κασερίδι, Σελίν – Τιμόστσουκ – Ναζαρένκο, Τσάρμας – Γιαρμολένκο, Κονοπλιάνκα - Ντέβιτς