Το παλεύει για Νάνι η Ζενίτ!

Λίγες ώρες απέμειναν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στη Ρωσία και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, μετά το «μπαμ» με την απόκτηση του Χουλκ, προσπαθεί να πάρει και τον Νάνι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



Το παλεύει για Νάνι η Ζενίτ!

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, ο ρωσικός σύλλογος ετοιμάζεται για ακόμη μια μεταγραφική «βόμβα», προσφέροντας 25 εκατ. λίρες στους «κόκκινους διαβόλους» για τον Νάνι.

Τους μήνες του καλοκαιριού, ο Πορτογάλος εξτρέμ συζητούσε με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, όμως η «χρυσή τομή» δεν βρέθηκε ποτέ και επιπλέον, ο παίκτης έμεινε εκτός πλάνων και του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Πλέον, του έχει δημιουργηθεί το αίσθημα του «ανεπιθύμητου» στο «Ολντ Τράφορντ» και γι’ αυτό, θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά οποιαδήποτε πρόταση από κάποια άλλη ομάδα., ώστε να «σώσει» το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο Νάνι έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η αγγλική ομάδα φέρεται να… καλοσκέφτεται τα 25 εκατομμύρια που προσφέρει και η Ζενίτ, με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει μέχρι το βράδυ…