Ο ρόλος του Μπέκαμ στην τελετή έναρξης

Με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, αναμένεται να ξεκινήσει η τελετή έναρξης  στο Λονδίνο,  σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star.



Ο ρόλος του Μπέκαμ στην τελετή έναρξης

Μπορεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να κράτα κλειστό το στόμα του σχετικά με το ρόλο που θα έχει στην τελετή έναρξης που θα πραγματοποιηθεί αύριο, η εφημερίδα Daily Star όμως δίνει μια εικόνα για την συμμετοχή που θα έχει ο  37χρονος άσος. 

Όπως φημολογείται,  ο Μπέκαμ θα κάνει μια επίδειξη των τεχνικών ικανοτήτων του χρησιμοποιώντας μια φλεγόμενη μπάλα.  Τέσσερα χρόνια πριν, στο Πεκίνο  ο  Άγγλος μέσος είχε εμφανιστεί  στην οροφή ενός κόκκινου λεωφορείου, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για το Λονδίνο μαζί με την τραγουδίστρια Λιόνα Λιουις και τον Τζιμι Πειτζ δημιουργό του συγκροτήματος Led Zeppelin . Από εκείνο το σημείο ο Μπέκαμ είχε κλωτσήσει μια μπάλα προς το πλήθος.  Οι διοργανωτές της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου που επιθυμούν  να κάνουν μια σύνδεση μεταξύ των δυο τελετών φαίνεται πως θέλουν τον Μπέκαμ σε ένα παρόμοιο ρόλο. 

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η τελική πρόβα της τελετής έναρξης παρουσία 62.000 θεατών, από τους οποίους ζητήθηκε να κρατήσουν μυστικό τα όσα είδαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνο ώστε να μην χαλάσουν την έκπληξη στο ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους που αναμένεται να παρακολουθήσουν το θέαμα από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Σκηνοθέτης της τελετής η οποία κόστισε 27 εκατομμύρια λίρες, είναι ο βραβευμένος με Οσκαρ για την ταινία Slumdog millionaire Ντάνι Μποιλ.  

Σύμφωνα πάντως με όσα έχουν διαρρεύσει στο Ολυμπιακό Στάδιο θα στηθεί ένα σκηνικό βρετανικής εξοχής  στο οποίο πέρα από τους εθελοντές, θα παραβρεθούν και πάνω απο 100 ζώα, ενώ αναμένεται να πέσει και βροχή που είναι το χαρακτηριστικό του βρετανικού καιρού.