Φελαϊνί: «Θέλω τίτλο»!

Σαφής ήταν ο Μαρουάν Φελαϊνί μιλώντας για τους προσωπικούς του στόχους τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Έβερτον! «Θέλω τίτλο! Και θέλω να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε ένα “εισιτήριο” για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ» είπε ο Βέλγος μέσος.



Φελαϊνί: «Θέλω τίτλο»!

Ο υψηλόσωμος άσος των «ζαχαρωτών», με την παρουσία του οποίου η μεσαία γραμμή της ομάδας πλουτίζει από ποιότητα, υποστήριξε πως έφτασε πλέον η ώρα για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να κάνει δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν κι όχι όπως αυτά των τελευταίων δύο ετών.

Παράλληλα, τόνισε πως «διψάει» για επιτυχίες και θέλει στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 να έχει κατακτήσει είτε το Κύπελλο Αγγλίας, είτε το Λιγκ Καπ!

«Πρώτα, θέλω να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν. Έπειτα, θέλω να κατακτήσουμε τίτλους! Είτε το Κύπελλο, είτε το Λιγκ Καπ και μέσω αυτών να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Είμαι στην ομάδα τέσσερα χρόνια και θέλω να πανηγυρίσω τίτλους. Θα χρειαστεί να κάνουμε πολύ καλή προετοιμασία αν θέλουμε να κοντράρουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» ήταν τα λόγια του.