«Βγήκε απ’ τα ρούχα του» ο Μπέκαμ!(vid)

Ο αποκλεισμός από την Ολυμπιακή ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας για τους Αγώνες του Λονδίνου, τον προσεχή Αύγουστο έχει κάνει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ… άλλο άνθρωπο! Απόδειξη αυτού, οι «τσαμπουκάδες» στο παιχνίδι της L.A. Galaxy με τη San Jose Earthquakes, τα ξημερώματα της Κυριακής και… το «ραντεβού» για ξύλο!



«Βγήκε απ’ τα ρούχα του» ο Μπέκαμ!(vid)

«Μπεκς»… εκτός εαυτού! Το… αστέρι του βρετανικού ποδοσφαίρου και ο άξιος πρεσβευτής αυτού στην Αμερική, είναι τελικά… άνθρωπος! Για μια φορά και αυτός, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του σε στιγμές έντασης και ξέσπασε!

Τις τελευταίες μέρες, άλλωστε, είχε… μαζέψει πολύ πράγμα μέσα του, μετά και τον αποκλεισμό από την αποστολή της Ολυμπιακής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας για τους Αγώνες του Λονδίνου. Ο Στιούαρτ Πιρς επέλεξε τους Ράιαν Γκιγκς, Μίκα Ρίτσαρντς και Κρεγκ Μπέλαμι από τη στιγμή που επιτρέπονται τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 23 ετών και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το πήρε… κατάκαρδα.

Το 2005, είχε δώσει μεγάλο αγώνα για να βοηθήσει την πατρίδα του να πάρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και τώρα, μένει έξω από τη μεγάλη γιορτή. Δεν το άντεξε. Όπως δεν άντεξε και την… καθυστέρηση που έκανε ο Σαμ Κρονίν στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη San Jose Earthquakes!

Ο «Μπεκς», λίγο νωρίτερα είχε σκοράρει με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας ακόμη ένα… ηχηρό μήνυμα στον Στιούαρτ Πιρς, αλλά κατάλαβε πως πλέον δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Έτσι, το συναίσθημα της απογοήτευσης μετατράπηκε σε νεύρα. Και μάλιστα πολλά!

Περιμένοντας να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ, σούταρε τη μπάλα στον αντίπαλο που ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο (!), ακολούθησε γενική σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών χωρίς όμως να μπορεί να ηρεμήσει κάποιος τον ¶γγλο αστέρα και μετά τη λήξη του αγώνα (ήττα 4-3 για την L.A. Galaxy) ήρθε ο… δεύτερος γύρος!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εκτός εαυτού, λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με όλους τους αντιπάλους του, ενώ δεν έλειψαν και… τα «ραντεβού», με τον ίδιο να κάνει το γνωστό νόημα «θα τα πούμε έξω»!

Δείτε το περιστατικό:

Και το εκπληκτικό γκολ του «Μπεκς»: