Χότζον: «Δεν… θέλουμε να γίνουμε Ιταλοί»!

Την απάντησή του στο σχόλιο του Ντανιέλε Ντε Ρόσι περί προσπάθεια της εθνικής ομάδας της Αγγλίας να μοιάσει στην Ιταλία έδωσε ο Ρόι Χότζον! «Προφανώς και το είπε με σκοπό να μας κάνει ένα κοπλιμέντο, αλλά ας καταλάβουν ότι καμία ομάδα δεν σκέφτεται να γίνει… Ιταλία» είπε ο τεχνικός των «τριών λιονταριών»!



Χότζον: «Δεν… θέλουμε να γίνουμε Ιταλοί»!

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας διεκδικεί το βράδυ της Κυριακής το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Euro 2012 και ο Ντε Ρόσι προσπάθησε να καλοπιάσει τους Άγγλους, αλλά ο Ρόι Χότζον δεν το δέχτηκε!

«Προφανώς αντιλαμβάνονται και παραδέχονται τον επαγγελματισμό της ομάδας μας και το γεγονός πως όλοι οι ποδοσφαιριστές για το καλό του συνόλου. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Τώρα, όσον αφορά τον… χαρακτηρισμό που μας δόθηκε από τον ποδοσφαιριστή, έχω να πω ότι δεν θα πρέπει να νομίζει ότι όλες οι ομάδες σκέφτονται τον τρόπο με τον οποίο θα μοιάσουν στους Ιταλούς. Εμείς, τουλάχιστον, δεν το κάνουμε» είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής, για να συμπληρώσει αναφορικά με το στυλ παιχνιδιού των δύο χωρών:

«Θεωρώ ότι είναι δύο πολύ διαφορετικά στυλ. Τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια. Το αγγλικό ποδόσφαιρο έχει σημειώσει μεγάλη βελτίωση τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί και στην εθνική ομάδα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εμείς στο φετινό Euro».