Σκέφτεται την Πρέμιερ ο Ρόμπεν

Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο της επιστροφής του Άριεν Ρόμπεν στα αγγλικά γήπεδα, με τον Ολλανδό άσο να αποκαλύπτει ότι έχει στο μυαλό του να αγωνιστεί και πάλι σε κάποια ομάδα της Πρέμιερ κάτι που κάνει τις Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ να εξετάσουν σοβαρά το θέμα. 



Σκέφτεται την Πρέμιερ ο Ρόμπεν

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στο Λονδίνο, μέσα στην εβδομάδα, για το φιλικό της εθνικής ομάδας της χώρας του με την αντίστοιχη της Αγγλίας και μίλησε για το μέλλον του.

«Σκέφτομαι το τι θα κάνω. Πρέπει να εξετάσω όλες τις παραμέτρους και να αποφασίσω», τόνισε ο Ολλανδός άσος και μίλησε για το πώς αισθάνθηκε, με τη συμμετοχή του στο «Γουέμπλεϊ», την Τετάρτη.

«Είναι υπέροχο να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο και να βλέπεις τόσους πολλούς γνωστούς. Μου άρεσε και το ότι γύρισα στο Λονδίνο και στο «Γουέμπλεϊ». Το χρειαζόμουν πολύ αυτό το παιχνίδι και το ταξίδι στην Αγγλία, γιατί η κατάσταση δεν είναι η ιδανικότερη για μένα στο Μόναχο», συμπλήρωσε ο Ρόμπεν και αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται να «αποχωρήσει από την Μπάγερν στο τέλος της σεζόν».