Μείον δέκα από το «σακούλι» της Πόρτσμουθ

Στη ζώνη του υποβιβασμού του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής η Πόρτσμουθ. Οι «πομπέις» ενημερώθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για την αφαίρεση των δέκα βαθμών από τη μέχρι στιγμής συγκομιδή τους, λίγες ώρες μετά την είσοδο σε καθεστώς διαχείρισης.  



Μείον δέκα από το «σακούλι» της Πόρτσμουθ

Η Πόρτσμουθ αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, ενώ από τις αρχές του έτους έχουν δεσμευτεί οι τραπεζικοί της λογαριασμοί με αποτέλεσμα η ρευστότητά στα ταμεία της να είναι περιορισμένη.

Οι δικαστικές Αρχές έκαναν δεκτή την αίτηση της διοίκησης για ένταξη του συλλόγου στο καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, κάτι που σημαίνει ότι αυτοί που θα κληθούν να «τρέξουν» τις υποχρεώσεις της ομάδας θα έχουν πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Πόρτσμουθ, ενώ –παράλληλα- θα συνεχιστεί η αναζήτηση επενδυτών.

Άμεση συνέπεια της εξέλιξης αυτής είναι και η ποινή της αφαίρεσης των 10 βαθμών, κάτι που οριστικοποιήθηκε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής και ρίχνει τους «πομπέις» στη ζώνη του υποβιβασμού της Τσάμπιονσιπ.