Πετί: «Δεν κάνουν για την Άρσεναλ»!

Ποδοσφαιριστές που δεν θα έπρεπε να φορούν τη φανέλα της ομάδας περιλαμβάνει το ρόστερ της Άρσεναλ, όπως τόνισε ο Εμανουέλ Πετί! Ο παλαίμαχος άσος των «κανονιέρηδων» μίλησε για τον αγαπημένο του σύλλογο που έχει γίνει… αγνώριστος με τα χρόνια και στάθηκε στο κενό που άφησαν πίσω τους οι Φάμπρεγας και Νασρί!  



Πετί: «Δεν κάνουν για την Άρσεναλ»!

«Πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται τι απέγινε εκείνη η ομάδα που γνώρισα εγώ…» είπε ο Πετί για να εκφράσει τον έντονο προβληματισμό και τη βαθιά του απογοήτευση για την εικόνα που αντικρίζει κάθε Σαββατοκύριακο από το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ!

«Φαίνεται σε κάθε παιχνίδι ότι υπάρχουν κενά και αδυναμίες. Τελικά είναι πολύ χειρότερο απ’ αυτό που πίστευα ότι θα είναι μετά την αποχώρηση των Φάμπρεγας και Νασρί! Έχουν αφήσει πίσω τους τεράστιο κενό! Και το χειρότερο όλων, είναι και το προσεχές καλοκαίρι ο σύλλογος δεν θα κάνει τίποτα για να καλύψει τις αδυναμίες. Δυστυχώς, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που τους δείχνει ο Αρσέν Βενγκέρ. Παίκτες όπως ο Γουόλκοτ, ο Αρσάβιν, ο Ροσίτσκι…» ήταν τα λόγια του βετεράνου ποδοσφαιριστή.