Ο καλύτερος στο είδος του

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση για το ποιός θα είναι ο επόμενος προπονητής της εθνικής ομάδας. Όλα δείχνουν Χάρι Ρέντναπ και ο προπονητής της Τότεναμ, προχώρησε ήδη σε μια επιθυμία του. Να καλέσει και πάλι τον Πολ Σκόουλς ενόψει EURO 2012.



Ο καλύτερος στο είδος του

Αρκετοί μπορεί να παραξενεύτηκαν με αυτή τη δήλωσή του. Ο Σκόουλς σταμάτησε την καριέρα του από την εθνική μετά το EURO του 2004 και από τότε δεν θέλησε να αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο στο στήθος. Ο Φάμπιο Καπέλο ήταν αυτός που προσπάθησε να τον πείσει να επιστρέψει όμως ο κόπος του πήγε χαμένος.

Αν ο Ρέντναπ καταφέρει να του αλλάξει γνώμη, τότε θα μιλάμε για μια τεράστια προσωπική επιτυχία. Ο Σκόουλς αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του, στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ο Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον όμως όταν είδε τα "σκούρα" του έδωσε και πάλι φανέλα βασικού. Τα παιχνίδια που πραγματοποιεί με τη Γιουνάιτεντ είναι εξαιρετικά. Για ένα διάστημα περίπου 60 λεπτών σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του, είναι ο καλύτερός της ποδοσφαιριστής.

Ακόμη και σε αυτή την ηλικία, διαθέτει κάτι που δεν το βρίσκεις σε άλλον ¶γγλο μέσο. Πριν ζητήσει και πάρει την μπάλα από τους συμπαίκτες του, το κεφάλι του πηγαίνει διαρκώς δεξιά και αριστέρα και έχει αποφασίσει προς τα που θα κινηθεί, που θα μεταβιβάσει την μπάλα και πως θα λειτουργήσει. Αυτό είναι ένα χάρισμα που δεν το συναντάς εύκολα. Αυτός το είχε και το δούλεψε με αποτέλεσμα να το τελειοποιήσει. Ο Κάρικ, τον οποίο πολύ βάφτισαν αντικαταστάτη του δεν φτάνει ούτε στο 1/10 των δυνατοτήτων του Σκόουλς. 

Σε αυτό τον τομέα παραμένει ο καλύτερος της γενιάς του και ίσως ο μοναδικός στο είδος του. Ίσως δεν μπορεί να βγάλει ένα ολόκληρο 90λεπτο αλλά η εμπειρία του και οι "ειδικές" δουλειές που μπορεί να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τον καθιστούν ξεχωριστό. Αν ο Ρέντναπ τελικά αναλάβει και τον πείσει να βάλει ξανά τη φανέλα, θα έχει πετύχει μια μεγάλη επιτυχία. Την πρώτη, πριν η ομάδα ταξιδέψει το καλοκαίρι στην Ουκρανία!