Νέα συνάντηση με Αμπράμοβιτς!

Η «γκέλα» της Τσέλσι στο «Γκούντισον Παρκ» δεν θα περνούσε χωρίς επιπτώσεις! Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ζήτησε και συνάντησε τον Αντρέ Βίλας – Μπόας το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της ομάδας και τα αίτια της ήττας!  



Νέα συνάντηση με Αμπράμοβιτς!

Μετά τις τρεις επισκέψεις του Αμπράμοβιτς στην προπόνηση των «μπλε» την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης του λονδρέζικου συλλόγου ζήτησε να δει ιδιαιτέρως τον Αντρέ Βίλας – Μπόας!

Η Τσέλσι ηττήθηκε από την Έβερτον το απόγευμα του Σαββάτου και συνέχισε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας να ζητήσει φυσικά το λόγο για τον οποίο συνεχίζεται η κατηφόρα! Το περιεχόμενο της συζήτησης των δύο ανδρών δεν έγινε γνωστό, αλλά είναι φανερό πλέον πως το κλίμα έχει «στραβώσει» επικίνδυνα για τον Πορτογάλο προπονητή, για τον οποίο ακόμη και οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι πλέον, πιστεύουν ότι η απόλυση είναι θέμα χρόνου!

Υπενθυμίζεται πως ο τεχνικός των «μπλε» μετά τη «γκέλα» στο Μέρσεϊσαϊντ, ακύρωσε το ρεπό της Κυριακής και προγραμμάτισε προπόνηση, πράγμα με το οποίο δυσαρεστήθηκαν οι παίκτες…