Τόρες: «Φέτος η χρονιά μου»!

Αφού το 2011 πέρασε με τον ίδιο να βρίσκει ελάχιστες φορές το δρόμο για τα δίχτυα με τη φανέλα της Τσέλσι, ο Φερνάντο Τόρες αποφάσισε και θα κάνει τα πάντα ώστε το 2012 να αποδειχθεί πως είναι η χρονιά του! Ο Ισπανός φορ εξέφρασε τη σιγουριά του για πλήρη αναγέννηση στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σκοράροντας σε κάθε ευκαιρία!    



Τόρες: «Φέτος η χρονιά μου»!

Ο Φερνάντο Τόρες, αν και άθελά του, έδωσε την ασίστ στον Φρανκ Λάμπαρντ στη Σαββατιάτικη νίκη (1-0) επί της Σάντερλαντ, στο Λονδίνο.

Έπειτα από σέντρα που έγινε από δεξιά, ο διεθνής φορ προσπάθησε να πετύχει ένα από τα ομορφότερα γκολ της χρονιάς με πλάγιο ψαλιδάκι, ωστόσο, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε… συστημένη στα πόδια του Λάμπαρντ που δεν χρειάστηκε ούτε να τη σπρώξει για να σκοράρει! Η κίνηση, ωστόσο, του Τόρες, έδειξε πως η αυτοπεποίθησή του επέστρεψε και ο ίδιος προετοίμασε τους οπαδούς των «μπλε» για πολλά γκολ!

«Θα είναι η χρονιά μου! Θα την κάνω εγώ να γίνει! Κλήθηκα να προσαρμοστώ σε ένα πολύ διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και μέχρι στιγμής έχω βοηθήσει με ορισμένες ασίστ. Είναι πολύ καλό αυτό, αλλά είμαι επιθετικός και θέλω να στέλνω τη μπάλα στα δίχτυα. Θα συνεχίσω την προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα έρθουν τα γκολ» είπε ο Ισπανός.