Το.. δημοσιογραφικό δαιμόνιο του Ντρογκμπά!

Γνωρίζει ότι το πλήρωμα του χρόνου για την ποδοσφαιρική του καριέρα είναι πλέον αρκετά κοντά. Γι’ αυτό και σκέφτεται ήδη το… επόμενο επάγγελμά του. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν στη λίστα του είχε βάλει τη δημοσιογραφία, αλλά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά φρόντισε να κάνει μια πρόβα παίρνοντας συνέντευξη από τον Αντεμπαγιόρ!  



Το.. δημοσιογραφικό δαιμόνιο του Ντρογκμπά!

Ο Ιβοριανός επιθετικός, λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Τότεναμ με την Τσέλσι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και όντας στα αποδυτήρια, αντιλήφθηκε ότι το τηλεοπτικό συνεργείο του επίσημου καναλιού των «σπιρουνιών», ζήτησε από τον Αντεμπαγιόρ να τοποθετηθεί για την εικόνα του ισόπαλου (1-1) ματς.

Ο Ντρογκμπά… δεν κρατήθηκε! Άρπαξε ένα από τα μικρόφωνα που βρήκε και μπροστά στην κάμερα, έκανε πλάκα στον αντίπαλο, αλλά καλό του φίλο, λέγοντας πως: «βλέπεις ότι ιδρώνω ακόμη γιατί με συνεχίζει να με διακατέχει φόβος…»! Η απάντηση, φυσικά, ήταν άμεση από τον Τονγκολέζο φορ της Τότεναμ που τόνισε: «Ο καλός Ντρογκμπά θα σκόραρε στην καλή ευκαιρία και δεν θα έστελνε τη μπάλα στο δοκάρι…»!