«Πωλείται Ισπανός επιθετικός!»

Πωλητήριο στον Φερνάντο Τόρες βάζει ο Αντρέ Βίλας-Μπόας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Ισπανός, ο οποίος κόστισε 50 εκ. λίρες τον περασμένο χρόνο όταν αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το "Στάμφορντ Μπριτζ" και την Τσέλσι, σε λιγότερο από ένα μήνα.



«Πωλείται Ισπανός επιθετικός!»

Με μόλις τρία γκολ στο ενεργητικό του στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και πολύ άσχημες εμφανίσεις, ο Τόρες δεν κατάφερε να αναγεννηθεί στο Λονδίνο, παρά το γεγονός ότι ο Βίλας-Μπόας έκανε ότι μπορούσε για να τον επαναφέρει σε καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Η απόκτηση του Χουάν Μάτα ήταν σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό, το μυστικό που θα έφερνε τον Ισπανό επιθετικό στο δρόμο των γκολ αλλά τελικά κατέληξε να είναι τρίτη επιλογή πίσω από τους Ντρογκμπά και Στάριτζ. Αν και η αρχική σκέψη ήταν να δοθεί κάπου δανεικός, τελικά ο Βίλας-Μπόας και η διοίκηση της Τσέλσι, αποφάσισαν να πουλήσουν τον Τόρες έναντι του ποσού των 20 εκ. λιρών.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, τις τελευταίες  ημέρες ο Τόρες δείχνει να βρίσκεται εκτός κλίματος της ομάδας, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός που δεν πανηγύρισε στο γκολ της νίκης που σημείωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.