Στου… Φαν Πέρσι τον τρελό ρυθμό!

Τα άσχημα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Και μάλιστα, με τη σημαντική βοήθεια του Ρόμπιν Φαν Πέρσι! Με «μαέστρο» τον Ολλανδό επιθετικό και τον κόσμο στο πλευρό της, η Άρσεναλ πήρε ακόμη μια εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 3-0 της Γουέστ Μπρομ στο «Έμιρεϊτς»!   



Στου… Φαν Πέρσι τον τρελό ρυθμό!

Α’ ημίχρονο:

Υπόθεση ενός ημιχρόνου στο «Έμιρεϊτς». Ο δαιμόνια φορμαρισμένος και… ακούραστος εργάτης στο γήπεδο, Ρόμπιν Φαν Πέρσι ήταν ξανά εκεί. Για την ακρίβεια, το «μύρισε», βρήκε την κατάλληλη θέση και διέταξε τη μπάλα να δεχθεί την αγκαλιά του πλεκτού! Με την Άρσεναλ να κυριαρχεί επί της Γουέστ Μπρομ, ο Ολλανδός επιθετικός μετουσίωσε πανεύκολα σε γκολ μια από τις πρώτες καλές ευκαιρίες της ομάδας του. Από σουτ του Θίο Γουόλκοτ που δοκίμασε να νικήσει τον Φόστερ, ο αρχηγός των «κανονιέρηδων» απλά τοποθετήθηκε εκεί που έπρεπε για να πάρει το ριμπάουντ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των «baggies» για το 1-0, γκολ με το οποίος έφτασε στα 29 προσωπικά τέρματα μέσα στο 2011!

Από δική του ενέργεια ήρθε και το δεύτερο γκολ των Λονδρέζων στο ματς με την ομάδα του Ρόι Χότζον! Ο Φαν Πέρσι αναστάτωσε τους αντίπαλους αμυντικούς, «έσπασε» τη μπάλα στον Βερμάελεν που δεν δυσκολεύτηκε από πλεονεκτική θέση να γράψει το 2-0 με τη συμπλήρωση 39 λεπτών!

Β΄ημίχρονο:

Η Γουέστ Μπρομ σχεδόν… εξαφανίστηκε από τον αγωνιστικό χώρο του «Έμιρεϊτς»! Όσο κι αν ο Ρόι Χότζον προσπαθούσε να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του με φωνές, το μοναδικό που έκανε ήταν… μια τρύπα στο νερό. Η Άρσεναλ ήταν απόλυτος κυρίαρχος και επόμενος στόχος της πλέον ήταν η διεύρυνση του σκορ. Το 3-0 ήρθε απολύτως φυσιολογικά στο 74ο λεπτό, με τον Μικέλ Αρτέτα να βρίσκει και αυτός το δρόμο για τα δίχτυα σε μια πανεύκολη νίκη για τους «κανονιέρηδες». 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρσεναλ: Σέζνι, Βερμάελεν, Κοσιελνί, Σάντος, Τζένκινσον, Αρτέτα, Γουόλκοτ (78’ Αρσάβιν), Ράμσεϊ (71’ Ροσίτσκι), Σονγκ, Φαν Πέρσι, Ζερβίνιο (72΄Μπεναγιούν)

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Όλσον, ΜακΌλεϊ, Τζόουνς, Μόρισον, Μπραντ, Ριντ, Τόμας, Ντόρανς (80’ Θορν), Γκέρα (63’ Τιτσόι), Κοξ (71’ Μουλούμπου)