Μέρες '96... (pics)

Ο Άλαν Σίρερ φόρεσε ξανά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας! Οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος για τις «καρακάξες» ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους και μαζί με τους βετεράνους της Λίβερπουλ, γύρισαν το χρόνο πίσω στο 1996 και αναβίωσαν την ιστορική αναμέτρηση των δύο συλλόγων που είχε λάβει χώρα στο «Άνφιλντ»!



Μέρες '96... (pics)

Το παιχνίδι που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της 9ης Οκτωβρίου είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αλλά προσφερόταν για όσους αναπολούν τις μεγάλες ποδοσφαιρικές μάχες του παρελθόντος στην Πρέμιερ Λιγκ! Στο «Kingston Park», οι παλαίμαχοι της Νιούκαστλ και αυτοί της Λίβερπουλ «τέσταραν» τις δυνάμεις τους, απέδειξαν ότι… η μπάλα δεν ξεχνιέται και οι «κόκκινοι» επικράτησαν με σκορ 4-1!

Χαρακτηριστικό του αγώνα, η αστοχία του Άλαν Σίρερ από την άσπρη βούλα, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να θυμηθεί τον τρόπο με τον οποίο έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα και πανηγύριζε φιλώντας το σήμα της ομάδας που αγάπησε όσο καμία άλλη!

Οι Κέβιν Κίγκαν και Φιλ Τόμσον εκτέλεσαν χρέη προπονητή για τις δύο ομάδες. Οι Στιβ Γουότσον, Λι Κλαρκ, Φίλιπ Άλμπερτ, Ντάρεν Πίκοκ, Νταβίντ Ζινολά και Φαουστίνο Ασπρίγια φόρεσαν ξανά τη φανέλα της Νιούκαστλ, ενώ οι Στιβ ΜακΜάναμαν, Μπρους Γκρόμπελαρ, Πάτρικ Μπέργκερ και Ίαν Ρας εμφανίστηκαν ξανά με την κόκκινη αμφίεση της Λίβερπουλ!