Λεμπέφ: «Ο Τόρες δεν είναι σταρ»!

Μεταγραφική κίνηση που μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιώσει τους ανθρώπους της Τσέλσι και τα 50 εκατ. λίρες που διατέθηκαν για την απόκτησή του είναι ο Φερνάντο Τόρες, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο βετεράνος αμυντικός των «μπλε», Φρανκ Λεμπέφ!



Λεμπέφ: «Ο Τόρες δεν είναι σταρ»!

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας το 1998, υποστήριξε ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Τόρες στον τομέα του σκοραρίσματος δεν είναι τυχαίο γεγονός, αφού οι φίλαθλοι βιάστηκαν να μετατρέψουν τον Ισπανό σε ποδοσφαιρικό αστέρα και οι ιθύνοντες της Τσέλσι έκαναν επιπόλαιες κινήσεις!

«Στη σύγχρονη εποχή, αν κάποιος κάνει μερικά καλά παιχνίδια, αυτομάτως γίενεται τοε μεγάλο αστέρι. Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα. Αρκετοί κερδίζουν τον θαυμασμό του κόσμου χωρίς να το αξίζουν. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αποδεικνύουν σε διάστημα τριών και τεσσάρων ετών σε πολύ υψηλό επίπεδο, ότι αξίζουν τον τίτλο του ποδοσφαιρικού αστέρα. Ο Ντρογκμπά και ο Τέρι είναι σούπερ σταρ.

Έχουν αποδείξει μέσα από την παρουσία τους στο χώρο του ποδόσφαιρο ότι αξίζουν να παίζουν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ο Τόρες όταν ήταν στην Ατλέτικο ουσιαστικά ήταν στο σπίτι του και δεν αισθανόταν αμήχανα, ενώ έκανε καλό ξεκίνημα και στη Λίβερπουλ. Αυτό, δεν πιστεύω ότι είναι αρκετό για να μετατραπεί σε ποδοσφαιρικό αστέρα. Τουλάχιστον αυτό ισχύει αυτή τη στιγμή και αφού ισχύει, αποδεικνύεται ότι η Τσέλσι κατέβαλε ένα πολύ υπερβολικό ποσό για να τον αγοράσει» ανέφερε ο Λεμπέφ!