Έπεισε ο Κάμπακ, αλλά δεν θα μετακομίσει μόνιμα στη Λίβερπουλ

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Λίβερπουλ ο Οζάν Κάμπακ, με τους «κόκκινους» του Γιούργκεν Κλοπ ναι μεν να μένουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του στο Άνφιλντ, αλλά να μην είναι διατεθειμένοι να τον κάνουν δικό τους, αγοράζοντάς τον από την Σάλκε.  



Έπεισε ο Κάμπακ, αλλά δεν θα μετακομίσει μόνιμα στη Λίβερπουλ

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η παρουσία του Οζάν Κάμπακ στην Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αναγνωρίζει πως ο Τούρκος συνέβαλε τα μέγιστα σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα του, αλλά να μην σκοπεύει να τον πάρει μόνιμα στην Λίβερπουλ, αναλογιζόμενος και τον χρόνο συμμετοχής του Κάμπακ την επόμενη σεζόν.

Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός έπεισε με τις εμφανίσεις του τον Γερμανό προπονητή, κέρδισε θέση βασικού, εκμεταλλευόμενος και τις διαρκείς απουσίες που παρουσίαζε η Λίβερπουλ στο κέντρο της άμυνας, αλλά οι επιστροφές των Φαν Ντάικ, Γκόμες και Μάτιπ, φαίνεται πως καθορίζουν εν πολλοίς και το μέλλον του.

Ο Κάμπακ άλλωστε μετακινήθηκε ως δανεικός από την Σάλκε στην Λίβερπουλ, η ομάδα του δεν καλοβλέπει το ενδεχόμενο ανανέωσης του δανεισμού του, ενώ η δυνατότητα μόνιμης «μετακόμισής» του στην Αγγλία δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, εξαιτίας των 18 εκατομμυρίων που αξιώνει η Σάλκε.

Πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα αποτελέσει μέρος της βασικής ομάδας την επόμενη χρονιά, με άμεση συνέπεια ο Κάμπακ να φαίνεται πως περνά τις τελευταίες του ημέρες στο Λίβερπουλ.

Οι εξελίξεις αυτές έχουν σαφώς επηρεάσει τόσο τον ίδιο, όσο και τον «κύκλο» του, καθώς ο Κάμπακ το καλοκαίρι απέρριψε γερμανικές προτάσεις για χάρη της Λίβερπουλ.

Πλέον, φαίνεται πως δρομολογείται η επιστροφή του στην υποβιβασμένη Σάλκε, έως ώτου, κάποια ομάδα της Premier League, η οποία τον είδε και πείστηκε από τις εμφανίσεις του, να κάνει την δική της κίνηση για να τον εντάξει στο ρόστερ της.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ