Θέλει να φύγει από την ESL η Τσέλσι!

Η Τσέλσι φέρεται να είναι τελικά η ομάδα που από νωρίς την Τρίτη παρουσιαζόταν έτοιμη να αποχωρήσει από την συμφωνία για την European Super League! Έντονες διαμαρτυρίες οπαδών στο «Στάμφορντ Μπριτζ», δεν άφηναν το πούλμαν να περάσει για να φτάσει η αποστολή! 



Θέλει να φύγει από την ESL η Τσέλσι!

Σύμφωνα με την Tegraph και το BBC, η Τσέλσι φέρεται να ετοιμάζει τα απαραίτητα έγγραφα για να σπάσει την συμφωνία με την οποία ήταν εκ των ιδρυτικών στελεχών της European Super League μαζί με τις Άρσεναλ, Τότεναμ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Οι «μπλε» εξ αρχής δεν ήταν ιδιαίτερα θερμοί στο ενδεχόμενο της αποχώρησης από την UEFA και της δημιουργίας της νέας κλειστής Λίγκας και είχαν μπει μαζί με τη Σίτι την τελευταία στιγμή. 

Τώρα, η Τσέλσι φαίνεται ότι ετοιμάζει την κίνηση αποχώρησης, κάτι για το οποίο ενημερώθηκαν οι οπαδοί του συλλόγου κατά την πορεία διαμαρτυρίας τους προς το «Στάμφορντ Μπριτζ» πανηγυρίζοντας έξαλλα! 

Δεν έλειψαν και οι εντάσεις έξω από το γήπεδο καθώς το συγκεντρωμένο πλήθος δεν άφηνε το πούλμαν να περάσει στον περιβάλλοντα χώρο για να φτάσει η αποστολή! 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης