Ραϊόλα για Πογκμπά: «Ο Σερ Άλεξ ήθελε να του λένε σε όλα ναι, με δικαίωσαν οι Γκλέιζερ»

Ο Μίνο Ραϊόλα απάντησε στα όσα του καταλόγισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, έκανε λόγο για δικαίωση που ήρθε από τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ο Πογκμπά αποφάσισε να φύγει για τη Γιουβέντους, ενώ, ο ατζέντης του Γάλλου παρομοίασε τον Σκωτσέζο θρύλο των «κόκκινων διαβόλων» με τον... Σεπ Μπλάτερ, λέγοντας πως ήθελε να έχει πάντα υποτακτικούς ανθρώπους. 



Ραϊόλα για Πογκμπά: «Ο Σερ Άλεξ ήθελε να του λένε σε όλα ναι, με δικαίωσαν οι Γκλέιζερ»

Ο Σερ Άλεξ είχε χαρακτηρίσει τον Ραϊόλα αντιπαθή, στο βιβλίο του με τίτλο «Leading» και μάλιστα είχε αναφέρει πως τον αντιπάθησε από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησε, γνωρίζοντας πως εκπροσωπεί τον Πολ Πογκμπά...

Ο Ραϊόλα, μιλώντας στην συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic, ανέφερε: «Ήθελε σε όλα να του απαντάς "ναι". Ήθελε υποτακτικούς ανθρώπους γύρω του. Το μοναδικό που μπορώ να πω για την περίπτωση του Πογκμπά και τη μεταγραφή που είχε πάρει τότε, είναι πως οι ιδιοκτήτες της ομάδας, οι Γκλέιζερ, μου είχαν πει ότι κάναμε την σωστή επιλογή.

Δεν ήθελα να πάρω τον Πολ από την Γιουνάιτεντ, όμως, δεν τον πίστευε καθόλου ο Φέργκιουσον. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει πλέον...». 

Κώστας Ζάλιαρης