Λίβερπουλ: Θα ήταν 15η αν μετρούσαν οι τελευταίες 10 αγωνιστικές!

Τεράστιο πρόβλημα έχει προκύψει για τη Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν. Η ομάδα παρέδωσε τον τίτλο στην Σίτι, ο Κλοπ το παραδέχθηκε, οι τραυματισμοί όλο και αυξάνονται, τα λάθη στο γήπεδο γίνονται συνήθεια και τα στοιχεία είναι τέτοια που σοκάρουν για την ομάδα που πέρυσι διέλυε κάθε εμπόδιο στην πορεία προς τον τίτλο.  



Λίβερπουλ: Θα ήταν 15η αν μετρούσαν οι τελευταίες 10 αγωνιστικές!

Αυτή τη στιγμή, τα 9 γκολ που έχει πετύχει η Λίβερπουλ μέσα στο 2021 είναι λιγότερα και από αυτά που έχει σκοράρει μόνος του ο Ιλκάι Γκουντογκάν για την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να φτάνει στα 11 μετά και το διπλό «χτύπημα» απέναντι στην Τότεναμ!

Οι «κόκκινοι» σημειώνουν ιστορική κατάρρευση έχοντας πλέον 30 βαθμούς λιγότερους από την περσινή συγκομιδή τους έπειτα από 24 αγωνιστικές και έχουν φτάσει στο -13 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, δίχως ρεαλιστική ελπίδα πλέον να διεκδικήσουν ξανά τον τίτλο.

Το θέμα για το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ είναι πως αν υπολογίσει κανείς μονάχα τα 10 τελευταία παιχνίδια, το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ θα βρισκόταν στην 15η θέση με μόλις 9 βαθμούς και 9 γκολ ενεργητικό, πράγμα που προκαλεί... σοκ!

Επιπλέον, οι τραυματισμοί της ομάδας έχουν φτάσει στους 10, αφού και ο νεοαποκτηθέντας Μπεν Ντέιβις έχει μυϊκό πρόβλημα και ο Τζέιμς Μίλνερ αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο ματς με τη Λέστερ έχοντας αισθανθεί κι εκείνος ενοχλήσεις! Όλα στραβά...

Κώστας Ζάλιαρης