Πρώτος σκόρερ της Σίτι, ποτέ ξανά τόσα γκολ ο Γκουντογκάν! (vid)

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν διανύει περίοδο τρομερής φόρμας και έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή να είναι ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι στο φετινό πρωτάθλημα φτάνοντας σε αριθμό τερμάτων που δεν έχει πιάσει ποτέ ξανά στην καριέρα του! 



Πρώτος σκόρερ της Σίτι, ποτέ ξανά τόσα γκολ ο Γκουντογκάν! (vid)

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός σκόραρε δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο του επιβλητικού 5-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» το βράδυ της Τρίτης για να επανέλθει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στην κορυφή και να συνεχίσει ν' ασκεί πίεση και να προκαλεί άγχος στην Γιουνάιτεντ. 

Με αυτά τα δυο γκολ που πέτυχε ο Γκουντογκάν κόντρα στους «baggies» έφτασε πλέον στα 7 τέρματα για φέτος στις 8 πιο πρόσφατες συμμετοχές του στο πρωτάθλημα. 

Ποτέ άλλοτε δεν είχε καταφέρει να σημειώσει τόσα τέρματα, σταματώντας στα 6 την σεζόν 2018-2019, στη δεύτερη καλύτερη σεζόν του από άποψη σκοραρίσματος. 

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ της Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ, με περισσότερα γκολ από κάθε άλλον, δεδομένων και των προβλημάτων της ομάδας του Πεπ στην επίθεση με τους Ζέσους και Αγουέρο...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης