Μονάχα στην LeagueTwo έχει συμβεί αυτό που βιώνει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Δυο βαθμοί από 15 αγωνιστικές για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Το χειρότερο σερί που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της σύγχρονης μορφής του κορυφαίου πρωταθλήματος. Αντίστοιχο, εντοπίζεται μονάχα... στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, πριν από μισό αιώνα!  



Μονάχα στην LeagueTwo έχει συμβεί αυτό που βιώνει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Οι «λεπίδες» του Κρις Γουάιλντερ, όσο εντυπωσίασαν την περσινή αγωνιστική περίοδο φτάνοντας σε σημείο να διεκδικήσουν και μια ευρωπαϊκή θέση στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, άλλο τόσο έχουν απογοητεύσει τους οπαδούς τους και τον κόσμο του αγγλικού ποδοσφαίρου την τρέχουσα σεζόν.

Μετά και το 1-0 από την Έβερτον το βράδυ του Σαββάτου για την Boxing Day, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έμεινε με μόλις δυο βαθμούς από 15 αγωνιστικές, δίχως νίκη και στο -10 από τις θέσεις της σωτηρίας.

Είναι ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει η Αγγλία στις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου και ισοφάρισε την αρνητική επίδοση που είχε καταγραφεί την δεκαετία του '70.

Οι Σάουθπορτ και Μπάροου είχαν δυο βαθμούς σε 15 ματς την σεζόν 1970-1971 και η Νιούπορτ Κάουντι την αγωνιστική περίοδο 1975-1976...

Κώστας Ζάλιαρης