Μια χαρά η Λίβερπουλ χωρίς τον Φαν Ντάικ! (pic)

Από τον Οκτώβριο, όταν ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ τραυματίστηκε στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο για τη ρήξη χιαστού, η αλήθεια είναι πως η Λίβερπουλ δεν έχει τρομάξει και τόσο πολύ για τις αμυντικές της επιδόσεις. Το αντίθετο μάλιστα!  



Μια χαρά η Λίβερπουλ χωρίς τον Φαν Ντάικ! (pic)

Το βράδυ της Κυριακής στην αναμέτρηση απέναντι στην Γουλβς για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, το «Άνφιλντ» απέκτησε ξανά ζωντάνια με 2.000 οπαδούς να βρίσκονται στις εξέδρες και να δημιουργούν ατμόσφαιρα στο γήπεδο έπειτα από εννέα μήνες!

Οι «κόκκινοι» με το τελικό 4-0 διατήρησαν γι' ακόμα μια φορά ανέπαφη την εστία τους κι αυτό είναι κάτι που πέρα από την άμυνα το πιστώνεται φυσικά και ο 22χρονος τερματοφύλακας, Κουΐβιν Κέλεχερ.

Όπως το έκανε στο ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι και στην πρώτη του εμφάνιση στην Πρέμιερ Λιγκ φρόντισε να μην παραβιαστεί η εστία του στις ελάχιστες στιγμές ανησυχίας που του προκάλεσαν οι «λύκοι».

Από την ημέρα που ο Φαν Ντάικ, λοιπόν, τραυματίστηκε, η Λίβερπουλ αναπροσαρμόζοντας την άμυνά της με τους Φαμπίνιο και Ρις Γουίλιαμς, έχει δεχθεί μόλις έξι τέρματα σε 11 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και έχει καταφέρει να σημειώσει έξι clean sheets! Καθόλου άσχημα...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης