Στήριξη στον Σόλσκιερ και «πράσινο φως» για όρθιους οπαδούς στο «Ολντ Τράφορντ»

Ο Εντ Γουότγουορντ γι' ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε πως ο Σόλσκιερ συνεχίζει τη δουλειά του με την απόλυτη στήριξη της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε για το πλάνο στο οποίο προβλέπονται σημαντικές μεταγραφές τα καλοκαίρια, ενώ, το «Ολντ Τράφορντ», πήρε άδεια για θέσεις ορθίων μόλις επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα του Μάντσεστερ...



Στήριξη στον Σόλσκιερ και «πράσινο φως» για όρθιους οπαδούς στο «Ολντ Τράφορντ»

Ο Νορβηγός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» μετά την ήττα (3-1) από την Παρί Σεν Ζερμέν και την ανάγκη της Γιουνάιτεντ να πάρει αποτέλεσμα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ προκειμένου να προκριθεί, άκουσε ξανά πως μπορεί να παραμείνει ήρεμος για τη θέση του. 

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου έχοντας και εκτελεστικά καθήκοντα, Εντ Γούντγουορντ, μίλησε σε forum οπαδών διαδικτυακά, ενημερώνοντάς για τις σκέψεις των διοικούντων το κλαμπ, λέγοντας: «Έχουν υπάρξει θετικές ενδείξεις και στο αγωνιστικό κομμάτι και στις προπονήσεις της ομάδας και παραμένουμε πιστοί στην διαδικασία βελτίωσης υπό τις οδηγίες του Σόλσκιερ.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτό το πλάνο με τον προπονητή μας για τα επόμενα χρόνια και θα δείχνουμε κάθε χρόνο με τις μεταγραφές του καλοκαιριού την αφοσίωσή μας στο πρότζεκτ». 

Παράλληλα, το «Ολντ Τράφορντ» πήρε άδεια για να προχωρήσει με την εγκατάσταση θέσεων ορθίων στις εξέδρες όπου θα μπορούν να φιλοξενηθούν περί τους 1.500 οπαδούς, σε ένα σχέδιο που θα εφαρμοστεί από το 2021. Δεν πρόκειται να διατεθούν εισιτήρια για εκείνη την εξέδρα άμεσα, αφού θα τεθεί σε λειτουργία μόνο όταν ο κορονοϊός πια θα έχει σταματήσει ν' απασχολεί την ανθρωπότητα και τα γήπεδα θα γεμίζουν στο 100% της χωρητικότητάς τους. 

Κώστας Ζάλιαρης