Χάρι Κέιν: Το πρώτο γκολ με την Τότεναμ στην Ευρώπη και το 200ο! (vid)

Ο Χάρι Κέιν έκανε την αρχή στο σκοράρισμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα της Τότεναμ πριν από 9 χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2011, όταν τότε έκανε μόλις την 3η του εμφάνιση στο Γιουρόπα Λιγκ! Εν έτει 2020, έφτασε στα 200 γκολ με τη φανέλα του λονδρέζικου κλαμπ και φυσικά σκόραρε και είχε και ασίστ στο ματς με την Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία...



Χάρι Κέιν: Το πρώτο γκολ με την Τότεναμ στην Ευρώπη και το 200ο! (vid)

Ο Άγγλος στράικερ, νυν αρχηγός των «σπιρουνιών» και ηγέτης της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ και κάποτε... one season wonder για όσους είχαν σπεύσει να τον κρίνουν, συνεχίζει να γράφει ιστορία και φέτος το πηγαίνει... με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. 

Πίσω στον Δεκέμβρη του 2011, ο 18χρονος, τότε, Χάρι Κέιν, είχε βρει δίχτυα απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς στο Γιουρόπα Λιγκ και σκόραρε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με το λονδρέζικο κλαμπ. 

Τώρα, τον Νοέμβρη του 2020, ο Κέιν με την κεφαλιά με την οποία άνοιξε το σκορ απέναντι στην Λουντογκόρετς έφτασε στα 200 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με την Τότεναμ, σε 300 συμμετοχές που έχει καταγράψει μέχρι αυτή τη στιγμή και βάζει πλώρη για να ξεπεράσει και τον Τζίμι Γκριβς στην απόλυτη κορυφή των σκόρερ του συλλόγου. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης