Κρίσιμο meeting για Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, 8 ομάδες εναντιώνονται στο Project Big Picture!

Όλο και περισσότερους αντιπάλους φαίνεται τελικά ότι βρίσκει το σχέδιο... ιδιαίτερης αναδιάρθρωσης που έχουν σκεφτεί και θέλουν να περάσουν τα αφεντικά των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κρίσιμο meeting των Αμερικανών ιδιοκτητών των δύο συλλόγων, πριν από τηλεδιάσκεψη της Πρέμιερ Λιγκ που έχει προγραμματιστεί μέσα στην εβδομάδα...  



Κρίσιμο meeting για Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, 8 ομάδες εναντιώνονται στο Project Big Picture!

Το Project Big Picture που αποτελεί πρωτοβουλία των Αμερικανών που βρίσκονται στην κεφαλή των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προσπαθούν να προκαλέσουν ιστορική αλλαγή στο αγγλικό ποδόσφαιρο, μάλλον αρχίζει και αποκτά όλο και περισσότερους αντιπάλους...

Αν και χρειάζονται οι 14 θετικές ψήφοι από τις 20 ομάδες της Λίγκας για να περάσει οποιοδήποτε σχέδιο, αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τη Daily Mail, 8 ομάδες εναντιώνονται στο πλάνο που έχουν διαβάσει και αφορά τα όσα περιλαμβάνει το Project Big Picture.

Οι ιδιοκτήτες των «κόκκινων» και των «κόκκινων διαβόλων», πάντως, θέλουν να προλάβουν να συζητήσουν πριν από την τηλεδιάσκεψη της Πρέμιερ Λιγκ που έχει προγραμματιστεί έκτακτα για την τρέχουσα εβδομάδα.

Οι ομάδες, πάντως, που δεν θέλουν να προχωρήσει το νέο πλάνο, είναι οι Λιντς, Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας, Μπράιτον, Γουέστ Μπρομ, Μπέρνλι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Φούλαμ. 

Κώστας Ζάλιαρης