Αν η ιστορία όντως επαναλαμβάνεται, το βλέπουμε στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ!

Σε αυτά τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 και πέρα από την Έβερτον η οποία... καμαρώνει ως πρωτοπόρος στη διακοπή του πρωταθλήματος για τον Οκτώβριο, η Πρέμιερ Λιγκ είναι μια ζωντανή απόδειξη πως ίσως η ιστορία βρίσκει τρόπους έπειτα από μεγάλα διαστήματα, έτσι ώστε να... επαναλαμβάνεται!  



Αν η ιστορία όντως επαναλαμβάνεται, το βλέπουμε στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ!

Τα «ζαχαρωτά» με τον Κάρλο Αντσελότι στην άκρη του πάγκου έχουν καταφέρει να κάνουν το 4x4 στο πρωτάθλημα και το 7x7 γενικότερα σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν καταφέρει να παίξουν μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν.

Μετά και το 4-2 επί της Μπράιτον, κατάφεραν να έχουν το απόλυτο έπειτα από τα πρώτα τέσσερα ματς πρωταθλήματος, για πρώτη φορά έπειτα από τη σεζόν 1962-1963.

Θέλετε λίγο να θυμηθούμε τι άλλο είχε συμβεί τότε;

Η Άστον Βίλα είχε πάρει νίκες και στα τρία πρώτα της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Για ρίξτε μια ματιά στον φετινό βαθμολογικό πίνακα αυτή τη στιγμή... Το απόλυτο έπειτα από τρεις αγωνιστικές και θρίαμβος άνευ προηγουμένου κόντρα στη Λίβερπουλ με το τελικό 7-2.

Θέλετε κι άλλο; Την αμέσως προηγούμενη φορά που οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ είχαν ηττηθεί με αυτό το βαρύτατο σκορ, ήταν... Ναι, σωστά μαντέψατε! Την αγωνιστική περίοδο 1962-1963!

Η χρονιά εκείνη, ολοκληρώθηκε με την Έβερτον να κατακτά τον τίτλο...

Τελικά... η ιστορία οδηγεί προς την επανάληψη; Ίδωμεν...

Κώστας Ζάλιαρης