Αναμενόμενος αποκλεισμός με άπιαστο Λεβαντόφσκι...

Η Μπάγερν Μονάχου έδειξε γιατί είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ μετά το νταμπλ στη Γερμανία και έφτασε στο τελικό 4-1 επί της Τσέλσι στον επαναληπτικό του πολύ άνετου υπέρ της 3-0 από το Λονδίνο πριν από μερικούς μήνες...



Αναμενόμενος αποκλεισμός με άπιαστο Λεβαντόφσκι...

Οι Βαυαροί του Χάνσι Φλικ είχαν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε εξαιρετική βραδιά παρά το γεγονός πως εδώ και αρκετό καιρό έχει μείνει αδρανής αφού το πρωτάθλημα στη Γερμανία ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα και νωρίτερα από τα υπόλοιπα. 

Στο 10ο λεπτό εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το 1-0, ενώ, στο 24' ο Ιβάν Πέρισιτς πήρε το πρώτο... σερβίρισμα του Λέβα για να πλασάρει σωστά τον Καμπαγιέρο και να κάνει το 2-0. 

Ο Καλούμ Χάντσον - Οντόι φάνηκε να ξαναβάζει την Τσέλσι στο ματς με εξαιρετικό δεξί σουτ που κατέληξε στα δίχτυα όμως υπήρχε οφσάιντ στον Άμπραχαμ και ο τελευταίος ήταν εκείνος που στο 44' εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Νόιερ που έσπρωξε τη μπάλα στον Έμερσον κι εκείνος βρήκε τον Άγγλο για να μειώσει σε 2-1. 

Η Μπάγερν καθάρισε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, με τον Τολισό στο 76' να παίρνει την δεύτερη ασίστ του Λεβαντόφσκι και ο καυτός Πολωνός στο 83' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-1 σημειώνοντας το 53ο γκολ του στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις! 

Στα προημιτελικά του Final-8 του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, ο σύλλογος του Μονάχου θα παίξει με τη Μπαρτσελόνα που ξεπέρασε το εμπόδιο της Νάπολι...

Κώστας Ζάλιαρης