Μέσι, Κριστιάνο και μετά... Μπρούνο!

Ο Μπρούνο Φερνάντες ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταφέρνοντας σε αυτό το δεύτερο μισό της ποδοσφαιρικής χρονιάς που αγωνίστηκε στην Αγγλία να πετύχει κάτι που τον έφτασε στα επίπεδα των τεράστιων, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι!  



Μέσι, Κριστιάνο και μετά... Μπρούνο!

Ο Πορτογάλος χαφ των «κόκκινων διαβόλων» άλλαξε ολόκληρη την εικόνα της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τα τέλη του Γενάρη, όταν και αποκτήθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε μια μεταγραφή που προκάλεσε τρομερό αντίκτυπο στο κλαμπ του Μάντσεστερ και φυσικά τον οδήγησε στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τα 8 γκολ και τις 7 ασίστ μέχρι και το παιχνίδι με τη Λέστερ, όπου φυσικά σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική περίοδο, ο Μπρούνο Φερνάντες έφτασε να έχει πλέον συμμετοχή σε 15 τέρματα για τη Γιουνάιτεντ.

Αυτός ο αριθμός είναι ο μεγαλύτερος από κάποιον ποδοσφαιριστή σε επίπεδο συμβολής σε γκολ στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από την 1η του Φλεβάρη (ημερομηνία που έκανε ντεμπούτο στην Πρέμιερ ο Μπρούνο), πίσω μονάχα από τα 26 του Λιονέλ Μέσι και τα 16 του Κριστιάνο Ρονάλντο στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της παρουσίας του Φερνάντες στην κορυφαία Λίγκα...

Κώστας Ζάλιαρης