Πιστεύει στην παραμονή Ομπαμεγιάνγκ ο Αρτέτα!

Αισιόδοξος πως εύκολα ή δύσκολα η Άρσεναλ θα καταφέρει να πείσει τον Πιερ Ομπαμεγιάνγκ να υπογράψει νέο συμβόλαιο εμφανίστηκε ο Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις γίνονται σε πολύ καλό κλίμα!  



Πιστεύει στην παραμονή Ομπαμεγιάνγκ ο Αρτέτα!

Όλο αυτό το διάστημα οι «κανονιέρηδες» επιχειρούν να… κλείσουν τα αυτιά του διεθνούς επιθετικού στις σειρήνες από την Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα), με τον προπονητή τους να αισιοδοξεί πως θα τα καταφέρουν!

«Δεν μπορώ να σας πω ακριβή ημερομηνία που θα ξεκαθαρίσει το πράγμα, είναι δύσκολο αυτό. Μου αρέσει όμως ο τρόπο που προχωρούν οι διαπραγματεύσεις. Μου αρέσουν όσα ακούω. Είμαι σίγουρος πως όσο πιο γρήγορα κλείσει το θέμα, τόσο καλύτερο και για τις δύο πλευρές θα είναι», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αρτέτα που συνέχισε:

«Είμαι αισιόδοξος πως θα παρατείνει την παρουσία του στην ομάδα μας. Είναι χαρούμενος εδώ και νομίζω πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο. Έχει εγκλιματιστεί πλήρως στη χώρα και η οικογένειά του νιώθει το ίδιο καλά. Νομίζω ότι μπορεί να καταλάβει, αν και του το έχουμε πει, πόσο πολύ μας αρέσει και πόσο τον υπολογίζουμε. Νομίζω ότι ο δεσμός που έχει με τους οπαδούς είναι μοναδικός. Θεωρώ ότι είναι στο κατάλληλο μέρος».