Τεράστια τιμή για τον Ράσφορντ η διάκρισή του από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ! (vid)

Η φιλανθρωπική του δράση, το γεγονός πως φρόντισε για περισσότερα από 4 εκατομμύρια γεύματα προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους καθ' όλη τη διάρκεια των δύσκολων μηνών της καραντίνας και η επιμονή του που έκανε μια ολόκληρη Κυβέρνηση ν' αλλάξει απόφαση, έκαναν το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ να τιμήσει με μια τρομερή διάκριση τον Μάρκους Ράσφορντ!  



Τεράστια τιμή για τον Ράσφορντ η διάκρισή του από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ! (vid)

Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να είναι μόλις 22 ετών, όμως, όσα έχει κάνει τους τελευταίους μήνες, το ήθος που έχει επιδείξει και η τρομερή του ενέργεια και δράση σε ζητήματα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης τον έκαναν να ξεχωρίσει.

Κατάφερε να κάνει μια ολόκληρη Κυβέρνηση ν' αντιστρέψει μια απόφαση και να βοηθήσει εν τέλει για ολόκληρο το καλοκαίρι τις οικογένειες και τα παιδιά που όλο το προηγούμενο διάστημα δεν πήγαιναν στο σχολείο και δυσκολεύονταν πολύ στο θέμα του φαγητού, αφού πλέον δεν υπήρχαν τα δωρεάν γεύματα για τους πιτσιρικάδες στα σχολεία.

Χάρη στην επιμονή του και τη δράση του, πέρα από τα χρήματα και τα τρόφιμα που συγκέντρωσε ο ίδιος, έκανε τον Μπόρις Τζόνσον να πειστεί για να συνεχίσει το πρόγραμμα της παροχής βοήθειας και τους καλοκαιρινούς μήνες και να μην το διακόψει με το φινάλε του lockdown.

Έπειτα, σε συνεργασία με την εταιρεία Selfridges, κανονίζει για τους πολλούς άστεγους της πόλης και ενημερώνεται για τις ανάγκες που μπορεί να προκύπτουν ώστε κάθε φορά να σχεδιάζει και την κίνηση που θα προκαλέσει την ανακούφιση των απόρων.

Επιπλέον, έμαθε την νοηματική κάνοντας μαθήματα, προκειμένου να μπορεί να παραστεί ως κριτής σε διαγωνισμό ποιήματος από παιδιά με προβλήματα ακοής...

Το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, αποφάσισε να τον τιμήσει με την τρομερή διάκριση αναγνώρισης της προσφοράς του προς τον συνάνθρωπο, με τη συγκεκριμένη πλακέτα να την έχουν λάβει στο παρελθόν τεράστιες μορφές όπως οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Σερ Μπόμπι Τσάρλτον!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης