Μουρίνιο: «Η απόφαση για Σίτι είναι... καταστροφή»!

Ούτε ο Ζοσέ Μουρίνιο... αποδέχτηκε τη δικαίωση της Μάντσεστερ Σίτι από το CAS. Και αυτό γιατί θεωρεί παράλογο αφενός οι «πολίτες» να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και ταυτόχρονα να τιμωρούνται με χρηματικό πρόστιμο. «Όπως και να’ χει η απόφαση αυτή είναι σκέτη καταστροφή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Τότεναμ.  

Advertisement
Μουρίνιο: «Η απόφαση για Σίτι είναι... καταστροφή»!

Η Σίτι δικαιώθηκε στο CAS, εξασφάλισε ξανά το δικαίωμα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως της επιβλήθηκε πρόστιμο. Και κάπως έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός βρήκε τη λεπτομέρεια που δεν του... κολλάει.

«Εάν η Μάντσεστερ Σίτι κρίθηκε ότι δεν είναι ένοχη, το να τιμωρηθεί με ορισμένα εκατομμύρια είναι ντροπή. Εάν δεν είσαι ένοχος, δεν τιμωρήσει. Διαφορετικά, εάν είσαι ένοχος πρέπει να τιμωρηθείς και να αποκλειστείς από την Ευρώπη. Όπως και να’ χει η απόφαση αυτή είναι σκέτη καταστροφή», τόνισε αρχικά ο κόουτς των «σπιρουνιών» και συνέχισε:

«Δεν λέω ότι η Σίτι είναι ένοχη. Λέω απλά ότι εάν είσαι αθώος... δεν πληρώνεις! Ούτε σεντ! Ξέρω ότι τα λεφτά είναι εύκολα για εκείνους, αλλά και πάλι. Εάν είσαι ένοχος τιμωρείσαι. Η κριτική που ασκώ είναι για το σκεπτικό της απόφασης».