Ξεπούλησε 1,7 εκατομμύρια φανέλες η Λίβερπουλ, ζήτησε παραπάνω από την εταιρεία!

Η κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος έπειτα από 30 χρόνια έχει... αποτρελάνει τους οπαδούς της Λίβερπουλ που εξάντλησαν όλες τις ρέπλικα φανέλες από τα καταστήματα της ομάδας! Ζήτησε περισσότερες από την New Balance ο σύλλογος ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κόσμου! 

Advertisement
Ξεπούλησε 1,7 εκατομμύρια φανέλες η Λίβερπουλ, ζήτησε παραπάνω από την εταιρεία!

Οι «κόκκινοι» για πρώτη φορά έπειτα από το 1990 κατέκτησαν την κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, σε μια κατάληξη που είναι τρομερά δίκαια για τις προσπάθειες του Κλοπ και των παικτών του τα τελευταία χρόνια. 

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, φέτος ήρθε και το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, με τους οπαδούς του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ να ξεσαλώνουν και να το πανηγυρίζουν έξαλλα έξω από το «Άνφιλντ». 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ξεπουλήθηκαν 1,7 εκατομμύρια ρέπλικα φανέλες της ομάδας, με το κλαμπ ν' αντιλαμβάνεται πως πλέον έχει τεράστια έλλειψη, τη στιγμή που ακόμα υπάρχει ζήτηση! 

Έτσι, ο σύλλογος ζήτησε από την New Balance απόθεμα και ετοιμάζεται για νέες παραλαβές το προσεχές διάστημα, ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των φίλων της ομάδας...

Κώστας Ζάλιαρης