H... ανίκητη Γιουνάιτεντ έχει τον «μαέστρο» της!

Άλλο πρόσωπο, εντελώς διαφορετικό από αυτό που μας είχε συνηθίσει στις αρχές της σεζόν παρουσιάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λίγο το... σουλούπωμα στην άμυνα, λίγο το γεγονός ότι ο Μπρούνο Φερνάντες μπήκε αμέσως στο κλίμα της ομάδας έχουν δημιουργήσει ένα... ανίκητο σύνολο που θυμίζει παλιές καλές εποχές!  



H... ανίκητη Γιουνάιτεντ έχει τον «μαέστρο» της!

Η χθεσινή νίκη επί της Μπράιτον με το εμφατικό 3-0, πέραν του έδωσε συνέχεια στην γενικώς καλή εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς, αύξησε το αήττητο σερί της!

Ήταν το 15ο συνεχόμενο ματς σε όλες τις διοργανώσεις που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα (11 νίκες, 4 ισοπαλίες), επίδοση που τη διατηρεί ΜΟΝΟ πίσω από την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο αήττητο σερί (25 αγώνες) στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και μετά ακολουθεί ο σύλλογος του Μάντσεστερ!

Όσον αφορά τον «μαέστρο» της υπόθεσης, Μπρούνο Φερνάντες, κατάφερε μετά και το χθεσινό παιχνίδι να φτάσει τις 8 συμμετοχές σε γκολ της ομάδας του (5 γκολ, 3 ασίστ) σε ισάριθμες συμμετοχές.

Ο μοναδικός στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που είχε κάνει αντίστοιχο... δυναμικό μπάσιμο στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος είχε «συστηθεί» στο κοινό της Άρσεναλ με 9 συμμετοχές σε γκολ της ομάδας στα πρώτα του 8 ματς.