Κλοπ: Έγραψε σελίδα στην Liverpool Echo καλώντας τον κόσμο να πανηγυρίζει στο σπίτι!

Υπέροχος Γιούργκεν Κλοπ γι' ακόμα μια φορά, θέλησε να γράψει προς τον κόσμο της Λίβερπουλ και το έκανε μέσω σελίδας στην Liverpool Echo, καλώντας τους οπαδούς ν' αποφύγουν τον συνωστισμό στους πανηγυρισμούς! «Όταν έρθει η στιγμή, θα βάψουμε όλη την πόλη κόκκινη», είπε!  

Advertisement
Κλοπ: Έγραψε σελίδα στην Liverpool Echo καλώντας τον κόσμο να πανηγυρίζει στο σπίτι!

Τον καλύτερο τρόπο για να απευθυνθεί στους οπαδούς των «κόκκινων» βρήκε ο Kloppo έπειτα απ' όσα έγιναν αντιληπτά στους πανηγυρισμούς του κόσμου της ομάδας από το βράδυ της Πέμπτης, όταν και εξασφαλίστηκε το πρώτο πρωτάθλημα έπειτα από 30 χρόνια.

Χιλιάδες οπαδοί βγήκαν στους δρόμους και συγκεντρώθηκαν έξω από το «Άνφιλντ», υπήρξε πλήρης αδιαφορία για τα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις και οι πανηγυρισμοί κράτησαν μέχρι το Σάββατο, δίχως να λείπουν και τα άγρια επεισόδια με την Αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής.

Έχοντας συνεννοηθεί με τη Liverpool Echo να γράψει μια σελίδα για να τους απευθύνει μήνυμα, ο Κλοπ μεταξύ άλλων ήθελε να πει στους υποστηρικτές της ομάδας του:

«Είναι η στιγμή μας, αλλά να το γιορτάσετε με ασφαλή και σωστό τρόπο. Είμαι κι εγώ άνθρωπος με πάθος και συναισθήματα, όμως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ν' αποφεύγουμε τον συνωστισμό.

Το οφείλουμε στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, στους επαγγελματίες υγείας που έδωσαν πάρα πολλά και τους οποίους χειροκροτήσαμε.

Γιορτάστε, αλλά να το κάνετε ιδιωτικά, όπου δεν υπάρχει ρίσκο για την εξάπλωση του ιού στην κοινότητα. Πρέπει να κάνουμε το σωστό και αυτή τη στιγμή το σωστό είναι να μην είμαστε όλοι μαζί. Όταν έρθει η σωστή στιγμή θα το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Θα απολαύσουμε τις στιγμές μας και θα βάψουμε κόκκινη την πόλη. Μέχρι τότε, όμως, παρακαλώ, μείνετε σπίτι όσο μπορείτε...». 

Κώστας Ζάλιαρης