Μπαπέ ο κορυφαίος σε αξία, έξι «Άγγλοι» στο top-10!

Τα νέα στοιχεία από την έρευνα του CIES Football Observatory, έξι εκπρόσωποι της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκονται στο top-10 της λίστας με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τη μεγαλύτερη αξία! Ο Κίλιαν Μπαπέ είναι στην απόλυτη κορυφή έχοντας φτάσει στα 231 εκατομμύρια λίρες! 



Μπαπέ ο κορυφαίος σε αξία, έξι «Άγγλοι» στο top-10!

Η μελέτη που δημοσιοποιήθηκε αναφορικά με τον οικονομικό αντίκτυπο της πανδημίας στο ποδόσφαιρο και τα οικονομικά στοιχεία όπως έχουν πλέον διαμορφωθεί, βάζουν τους Στέρλινγκ και Σάντσο στη 2η και την 3η θέση της λίστας με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τη μεγαλύτερη αξία στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! 

Η διαφορά του πρώτου, Κίλιαν Μπαπέ, με τον 2ο, Στέρλινγκ, είναι αρκερτά μεγάλη, αφού ανέρχεται στα 58 εκατομμύρια, ωστόσο, οι διαφορές ελαχιστοποιούνται στις υπόλοιπες θέσεις, με τον Χάρι Κέιν να μπαίνει στη 10άδα έχοντας ακία 105,8 εκατομμυρίων. 

Ο Τζέιντον Σάντσο με όσα κάνει με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει καταφέρει ν' ανέλθει στην 3η θέση με 159,7 εκατομμύρια λίρες, ενώ, οι Αντουάν Γκριεζμάν και Αλφόνσο Ντέιβις από Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται στην 8η και την 9η θέση «σπάζοντας» λίγο περισσότερο την παρουσία των παικτών της Πρέμιερ Λιγκ στο Top-10. 

Δείτε τις 10 πρώτες θέσεις: 

Κώστας Ζάλιαρης