Πλάνο με 300 άτομα στο γήπεδο, τι γίνεται με συνεντεύξεις τύπου και VAR

Την παρουσία μάξιμουμ 300 ατόμων στο γήπεδο των ομάδων αποφάσισε η Πρέμιερ Λιγκ, η οποία προετοιμάζει το πλάνο για την επανέναρξη της σεζόν σκεπτόμενη και τον τρόπο που θα γίνονται οι συνεντεύξεις Τύπου, αλλά και το VAR.  

Advertisement
Πλάνο με 300 άτομα στο γήπεδο, τι γίνεται με συνεντεύξεις τύπου και VAR

Η Daily Mail φέρνει στην επιφάνεια το πλάνο που φέρεται να έχει θεσπιστεί για την επανέναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος και τα μέτρα που θα τηρηθούν αυστηρά για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, στα 92 παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε.

Η πρώτη σέντρ θα γίνει στις 17 Ιουνίου και το πρωτάθλημα θα διαρκέσει μέχρι και τις 26 Ιουλίου, ώστε από τέλη Αυγούστου να μπορεί να γίνει η αρχή για την σεζόν 2020-2021.

Όπως αναφέρεται στη Daily Mail, θα επιτρέπονται μάξιμουμ 300 άτομα στο γήπεδο. Εξ αυτών θα είναι 20 οι ποδοσφαιριστές κάθε αποστολής, 12 μέλη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου, 10 διοικούντες από το κάθε κλαμπ, μάξιμουν 25 δημοσιογράφοι γραπτού Τύπου, 15 ραδιοφωνικοί σπίκερ, 23 μέλη τηλεοπτικών συνεργείων, 15 διεθνείς σπίκερ, τέσσερα άτομα της ομάδας αντι-ντόπινγκ κοντρόλ και άλλοι...

Οι συνεντεύξεις Τύπου θα γίνονται με video-call και αισθητή μείωση των εκπροσώπων του Τύπου στην αίθουσα που θα συνδέεται με τον προπονητή μέσω βίντεο, ενώ, στο Stockley Park όπου θα βρίσκεται ο VAR, ο βοηθός του και ο τεχνικός της εικόνας, θα χωριστούν σε διαφορετικά δωμάτια!