Οι πιθανές ημερομηνίες έναρξης της νέας σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ

Αφού συμφωνήθηκε η ημέρα επανέναρξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου, στην Πρέμιερ Λιγκ θέλουν να συζητήσουν και να βρουν μια συγκεκριμένη ημερομηνία για να την ορίσουν ως έναρξη της σεζόν 2020-2021. Προς τα τέλη Αυγούστου θα πάει η επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, πιθανό να μην υπάρξει χειμερινό διάλειμμα όπως φέτος! 



Οι πιθανές ημερομηνίες έναρξης της νέας σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ

Όπως αναφέρουν οι Sunday Times, στο κορυφαίο πρωτάθλημα έχουν ενημερωθεί για την διορία που έχει μπει προς όλους ώστε να έχουν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημά τους μέχρι και τη 12η Σεπτεμβρίου, ώστε να μπορέσουν όλα να ολοκληρωθούν εγκαίρως με δεδομένο ότι υπάρχει και το αναβληθέν Euro, το επόμενο καλοκαίρι. 

Οι πιθανές ημερομηνίες έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου φαίνεται πως θα είναι είτε η 22α, είτε η 29η Αυγούστου του 2020, με την θερινή μεταγραφική περίοδο να διαρκεί από τον Αύγουστο (αφού το τρέχον πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί τέλη Ιούλη) μέχρι και τον Οκτώβριο! 

Παράλληλα, τονίζεται πως ομάδες όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Γουλβς που ακόμα βρίσκονται στο Κύπελλο Αγγλίας αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα ζορίσουν πολύ το πρόγραμμά τους για να ολοκληρώσουν όλες τις υποχρεώσεις τους, την ίδια στιγμή που η Λίβερπουλ θα είναι αρκετά πιο άνετη αφού έχει μονάχα την Πρέμιερ Λιγκ να τελειώσει...

Κώστας Ζάλιαρης