Σέντρα για όλους στις 17 Ιουνίου, φινάλε μέχρι την 1η Αυγούστου!

Και κάπως έτσι έχουμε ξανά ποδόσφαιρο και στην Αγγλία! Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ έδειξαν προτίμηση ως προς την ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος στις 19/20 Ιουνίου, με το φινάλε να τοποθετείται την 1η Αυγούστου! Λίγο νωρίτερα από την επανέναρξη δυο μεμονωμένα αναβληθέντα ματς (17/6). 

Advertisement
Σέντρα για όλους στις 17 Ιουνίου, φινάλε μέχρι την 1η Αυγούστου!

Από την κρισιμότατη συζήτηση που έγινε ανάμεσα στα αφεντικά των συλλόγων του κορυφαίου πρωταθλήματος και τη διοργανώτρια αρχή, αποφασίστηκε σύμπνοια για την επιστροφή στη δράση και αυτή τοποθετείται αρχικά για την Παρασκευή, 19 Ιουνίου. 

Βέβαια, υπάρχουν και παιχνίδια που ούτως ή άλλως ήταν εξ αναβολής και αναγκάστηκαν να πάρουν δεύτερη αναβολή, οπότε αυτά κάτα πάσα πιθανότητα θα γίνουν πριν από την σέντρα της επανέναρξης του πρωταθλήματος. 

Πιο συγκεκριμένα, τα ματς Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ και Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 17 Ιουνίου! 

Οι ημερομηνίες μπήκαν, συμφωνήθηκαν από τα κλαμπ, μένει να υπάρξει deal και για τα γήπεδα και φυσικά να διευθετηθεί το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των χρημάτων που θα πρέπει να επιστραφούν σε SkySports και BT Sport ανεξάρτητα από τη συνέχιση της αγωνιστικής περιόδου. 

Κώστας Ζάλιαρης