Ο Λι Χέντρι συγκλονίζει: «Έκανα πολλές φορές απόπειρα αυτοκτονίας»!

Για τις πολλαπλές απόπειρες αυτοκτονίας και τη μάχη του με την κατάθλιψη όταν χρεοκόπησε, με αποτέλεσμα το κράτος να κατάσχει το σπίτι της μητέρας του, αλλά και τις αναμνήσεις του όταν ξαφνικά ξύπνησε και είδε ότι βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη, αποκάλυψε ο Λι Χέντρι!  



Ο Λι Χέντρι συγκλονίζει: «Έκανα πολλές φορές απόπειρα αυτοκτονίας»!

Ο πρώην άσος της Άστον Βίλα και της εθνικής Αγγλίας είδε τη ζωή του να καταρρέει το 2012, όταν καταστράφηκε οικονομικά και από τα χρέη του το κράτος προχώρησε στην κατάσχεση του σπιτιού της μητέρας του.

Τα πάντα γύρω του διαλύθηκαν: «Έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη. Κατέληξα να χρεοκοπήσω. Έχασα το σπίτι μου, έχασα και το σπίτι της μητέρας μου. Καταστράφηκα. Προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Κάποια μέρα ξαφνικά απλώς ξύπνησα και είδα ότι ήμουν με μηχανική υποστήριξη. Προσπάθησα να αυτοκτονήσω ξανά. Δεν μπορούσα να αντέξω αυτό που συνέβαινε. Ακόμη και σήμερα, καθημερινά, παίρνω αντικαταθλιπτικά. Δεν ήθελα να μιλάω για αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο άλλοτε άσος της Βίλα, ο οποίος αμειβόταν με 30.000 λίρες την εβδομάδα και συνέχισε:

«Δυσκολεύομαι συχνά να σηκωθώ από το κρεβάτι και να αντιμετωπίσω τον κόσμο. Θυμάμαι μια φορά είχα πάει σε ένα φαρμακείο, πήρα τα χάπια μου και σταμάτησα με το αμάξι και τα ήπια όλα! Ήταν εγωιστικό αυτό εκ μέρους μου, διότι έχω πέντε παιδιά που θα άφηνα πίσω. Σκεφτόμουν ότι τους είχα απογοητεύσει όλους».

Οι δηλώσεις αυτές θα προβληθούν στην εκπομπή «Harry’s heroes», ενώ σύντομα θα υπάρξει και απόσπασμα από το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Χέντρι.