Θέλει να φύγει από την Άρσεναλ ο Τορέιρα!

Την πρόθεση του Λούκας Τορέιρα να αποχωρήσει από την Άρσεναλ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και να επιστρέψει στην Ιταλία αποκάλυψε ο μάνατζέρ του!  



Θέλει να φύγει από την Άρσεναλ ο Τορέιρα!

O Ουρουγουανός μέσος δεν έχει λάβει τις ευκαιρίες που θα ήθελε από το τεχνικό τιμ και σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η σύζυγός του στο Λονδίνο, είναι έτοιμος να ζητήσει την πώλησή του!

Την είδηση αποκάλυψε ο ατζέντης του 24χρονου άσου, Πάμπλο Μπεντακούρ, ο οποίος προανήγγειλε συνάντηση με τους «κανονιέρηδες» για να συζητηθεί το μέλλον της συνεργασίας τους με τον πελάτη του.

«Αρχικά ο Λούκας ήταν σε κακή διάθεση λόγω κάποιων πραγμάτων στην τεχνική ηγεσία, τα οποία στην πορεία διορθώθηκαν. Μετά ήρθε ο τραυματισμός που ευτυχώς ήταν λιγότερο σοβαρός από ότι περιμέναμε. Σήμερα είναι εντελώς καλά και θεωρώ ότι θα είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα απασχολήσει κατά τη μεταγραφική περίοδο», τόνισε αρχικά ο μάνατζερ του Τορέιρα και συνέχισε:

«Θα πρέπει να μιλήσω με την Άρσεναλ. Ο παίκτης θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ιταλία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Άρσεναλ δεν του συμπεριφέρθηκε καλά. Το αντίθετο».