Κορωνοϊός: Στο ύψος των περιστάσεων η Τσέλσι

Στο ύψος των περιστάσεων κατά την κρίση του κορωνοϊού στέκεται η Τσέλσι, η οποία συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τους υπαλλήλους της, ενώ παράλληλα αποζημιώνει και τους οπαδούς της.



Κορωνοϊός: Στο ύψος των περιστάσεων η Τσέλσι

Σε μια λίστα από πράξεις με αίσθημα ευθύνης, οι «μπλε» ενημέρωσαν πως κανένας από τους full time υπαλλήλους τους δεν θα μείνει χωρίς τον μισθό του, ενώ κανονικά θα λαμβάνουν τα χρήματά τους και όσοι εργάζονται για να γίνει το κάθε παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Παράλληλα, ο σύλλογος ξεκαθάρισε πως θα υπάρχουν διευκολύνσεις και για τους οπαδούς, όπως η επιστροφή 350 λιρών σε καθέναν από αυτούς που είχαν εισιτήριο για την ρεβάνς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο.

Ακόμη, και ενώ οι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν κι αυτοί στο «Players Together» την ώρα που συζητούν για το τι θα γίνει με τους μισθούς τους και πως θα βοηθήσει ο καθένας στην κατάσταση, η Τσέλσι εξακολουθεί να προσφέρει 128 δωμάτια για το προσωπικό υγείας στο Στάμφορντ Μπριτζ, ενώ στόχος της είναι να μοιράσει και περί τα 81.000 γεύματα όχι μόνο σε ανθρώπους και οικογένειες που το έχουν ανάγκη αλλά και σε αυτούς που εργάζονται για το βρετανικό σύστημα υγείας και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Τέλος, δεν σταματούν εκεί οι δράσεις των Λονδρέζων, αφού μέσω συνεργασίας με σχετικό ίδρυμα, προσπαθούν να συμβάλλουν στην ενημέρωση κατά της ενδοοικογενειακής βίας με αποδέκτες παιδιά και γυναίκες κατά την διάρκεια της πανδημίας.