Η Νιούκαστλ θα γίνει η πιο ισχυρή οικονομικά ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ! (pic)

Έπειτα από 13 χρόνια απόλυτης μετριότητας και μιας κατάστασης την οποία οι οπαδοί ήθελαν ν' αλλάξουν, η Νιούκαστλ, εφόσον ολοκληρωθεί επίσημα το deal για τις μετοχές, αναμένεται να γίνει η πιο ισχυρή ομάδα σε ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ σε επίπεδο οικονομικών, λόγω της περιουσίας των διαφαινόμενων νέων αφεντικών της! 

Advertisement
Η Νιούκαστλ θα γίνει η πιο ισχυρή οικονομικά ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ! (pic)

Οι «καρακάξες» βρίσκονται πολύ κοντά στην απελευθέρωση από τον ανεπιθύμητο στις τάξεις των οπαδών, Μάικ Άσλεϊ, με την Αμάντα Στέιβλι να έχει ενεργήσει ως διαμεσολαβήτρια για την εξαγορά των μετοχών του κλαμπ από κονσόρτιουμ εξ Αραβίας, έναντι 300 εκατομμυρίων λιρών. 

Εφόσον το deal που φαίνεται ότι έχει επιτευχθεί, περάσει με επιτυχία από τον έλεγχο των δικηγόρων της Πρέμιερ Λιγκ και ανάψει το πράσινο φως για τις ανακοινώσεις, η Νιούκαστλ θα μπει σε μια νέα εποχή, την οποία άπαντες εύχονται να δουν ως την πιο λαμπερή για την ομάδα τους, έπειτα κι απ' όσα έχουν κυκλοφορήσει για τα νέα αφεντικά. 

Οι Άραβες, λοιπόν, φαίνεται πως θα είναι οι πιο οικονομικά ισχυροί ιδιοκτήτες συλλόγου του κορυφαίου πρωταθλήματος στο εγγυς μέλλον, αφού, η περιουσία τους υπολογίζεται στα 320 δισεκατομμύρια λίρες! 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχουν περισσότερο πλούτο απ' όλα τα υπόλοιπα αφεντικά των ομάδων της Λίγκας... μαζί! 

Δείτε τον παρακάτω πίνακα από τη Daily Mail:

Κώστας Ζάλιαρης