Corner taken quickly... Origiiii! (vids)

Ο Ντιβόκ Οριγκί κλείνει τα 25 του χρόνια, με όσα πέτυχε την περασμένη σεζόν κατάφερε να κερδίσει νέο συμβόλαιο στη Λίβερπουλ και τα γκολ που έχει πετύχει με την κόκκινη φανέλα έχουν αποδειχθεί τεράστιας σημασίας για την ομάδα του.  



Corner taken quickly... Origiiii! (vids)

Ο Βέλγος επιθετικός μπορεί να μην απολάμβανε την εκτίμηση που ίσως θα του άξιζε και την οποία κυνηγούσε, ωστόσο, έπειτα απ' όσα έκανε την περασμένη σεζόν και κυρίως με τα δυο γκολ κόντρα στη Μπαρτσελόνα και το ένα απέναντι στην Τότεναμ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τα δεδομένα ανατράπηκαν.

Ο κόσμος των «κόκκινων» τον αποθεώνει, ο Κλοπ τον έχει χαρακτηρίσει... legend και μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής κέρδισε και το νέο συμβόλαιο, με τον Γερμανό κόουτς να τον πιστεύει και να τον κρατάει στο ρόστερ του συλλόγου.

Ορισμένα από τα γκολ που έχει πετύχει ο Ντιβόκ Οριγκί είναι τεράστιας σημασίας για το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ.

Πηγαίνοντας αρκετά πίσω σε τέρματα που είχε σκοράρει απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμορντ στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2015-2016, μέχρι το νικητήτο γκολ με κεφαλιά στο Νιούκαστλ.

Πρωταγωνιστής από το πουθενά στο 1-0 στις καθυστερήσεις απέναντι στην Έβερτον με τον Κλοπ να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας στα ευρωπαϊκά του επιτεύγματα, τα δυο γκολ στην Άρσεναλ στο τρομερό 5-5 του Λιγκ Καπ στο «Άνφιλντ» και το brace κόντρα στο φετινό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ!



Κώστας Ζάλιαρης