Countdown: Το England365.gr παρουσιάζει τα 10 καλύτερα ματς της τελευταίας 10ετίας στην Πρέμιερ Λιγκ! (vids)

Ο κορονοϊός και η αναβολή στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής και το ποδόσφαιρο, στέρησε απ' όλους μας την παρακολούθηση των αγώνων του κορυφαίου πρωταθλήματος, ωστόσο, το england365.gr σας επαναφέρει στα κορυφαία ματς που έχουν διεξαχθεί την τελευταία 10ετία στην Πρέμιερ Λιγκ! (Μέρος Α').  



Countdown: Το England365.gr παρουσιάζει τα 10 καλύτερα ματς της τελευταίας 10ετίας στην Πρέμιερ Λιγκ! (vids)

Η σημερινή αντίστροφη μέτρηση για το Top-10 των αναμετρήσεων θα φτάσει μέχρι και τη θέση Νο.6, ενώ, το πρωί της Κυριακής θα συμπληρωθεί το παζλ για να μάθετε ποιο παιχνίδι αυτή τη στιγμή θεωρείται το καλύτερο βάσει θεάματος και σημασίας, μέσα στην τελευταία 10ετία για την αγαπημένω όλων, Πρέμιερ.

Ας ξεκινήσουμε...

10: Τότεναμ – Τσέλσι 5-3 / 2015

Πρωτοχρονιά του 2015 και η Τότεναμ στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τσέλσι έδωσε στους οπαδούς της μια μεγάλη ευκαιρία για να γιορτάσουν το νέο έτος με τον καλύτερο τρόπο. Πέντε γκολ απέναντι στην Τσέλσι, μεγάλο αποτέλεσμα για τον Ποτσετίνο κόντρα στον Μουρίνιο. Στα αξιοσημείωτα, οι «μπλε» είχαν προηγηθεί με τον Ντιέγκο Κόστα και δέχθηκαν τέσσερα γκολ σε διάστημα 22 λεπτών!

9: Λίβερπουλ – Τσέλσι 2-2 / 2013

Το παιχνίδι εκείνο από το οποίο ξεκίνησε μια μεγάλη ιστορία με τον Λουίς Σουάρες... Ο Ουρουγουανός είχε δαγκώσει τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο χέρι και έλαβε τιμωρία 10 αγωνιστικών για την ανάρμοστη κίνησή του. Ο νυν φορ της Μπαρτσελόνα είχε σκοράρει τότε στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-2.

8. Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 5-3 / 2014

Μια πρώτη απόδειξη της πορείας που θα σημείωνε η Λέστερ για να φτάσει να θεωρείται δεδομένα ομάδα πρώτης 10άδας της Πρέμιερ Λιγκ, να φτάσει στον τίτλο κόντρα σε όλους και σε όλα το 2016 και να διεκδικεί θέση στην 4άδα το 2020. Πριν από έξι χρόνια στο King Power Stadium, η Γιουνάιτεντ των Φαν Πέρσι, Φαλκάο και Ντι Μαρία είχαν πέσει στο καναβάτσο από τις τρομερές «αλεπούδες» που έκαναν ό,τι ήθελαν με Βάρντι και Καμπιάσο!

7. Νόριτς – Λίβερπουλ 4-5 / 2016

Τι ματς ήταν αυτό! Μέχρι και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε συγκρατηθεί σ' εκείνο το γκολ του Άνταμ Λαλάνα στο θεότρελο φινάλε της αναμέτρησης στο «Κάροου Ρόουντ» και είχε τρέξει να πανηγυρίσει με τους παίκτες του, σπάζοντας τα γυαλιά του μέσα στον πανικό! Η Λίβερπουλ είχε βρεθεί πίσω με 3-1 μέσα στο ματς και κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη...

6. Άρσεναλ – Τότεναμ 2-3 / 2010

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Τότεναμ απέναντι στη συμπολίτισσά της έπειτα από 17 χρόνια. Και μάλιστα, σημειώθηκε με τεράστια ανατροπή, αφού είχε βρεθεί να κυνηγάει στο σκορ έπειτα από τα γκολ των Νασρί και Σαμάκ που είχαν βάλει μπροστά με 2-0 τους «κανονιέρηδες». Μπέιλ, Φαν ντερ Φάαρτ και Καμπούλ έφεραν τα πάνω – κάτω στο «Έμιρεϊτς».

Το πρωί της Κυριακής ακολουθεί το Β' μέρος, με τα κορυφαία 5 ματς της τελευταίας 10ετίας! 

Κώστας Ζάλιαρης